Startups som fått investeringar

Nedan finns de startups som fått investeringar i Dalarna, Gävleborg och Västernorrland.

Your Brand Travel

Typ av bolag: Resor Inkubator: BizMaker

Your Brand Travel erbjuder sina kunderna skräddarsydda reseupplevelser under eget varumärke, med lojala kunder och merförsäljning som resultat. Your Brand Travel sköter allt ifrån urval och paketering av resor och upplevelser, bokningssystem, kundtjänst till projektledning av själva resorna tillsammans med underleverantörer.

Linda Daniloff,grundare av Bryr tar in kapital från Tregion Startup Invest
Bryr

Typ av bolag: Vård
Inkubator: BizMaker

Bryr utvecklar en digital tjänst som underlättar stöd och planering för anhöriga till en familjemedlem med sjukdom. Appen gör det möjligt att samordna kontakter, planera, följa upp och fördela arbetet anhöriga emellan vilket minskar oro och stress.

Carthago Fragrance

Typ av bolag: Kosmetika
Inkubator: Dalarna Science Park

Carthago Fragrance utvecklar ett nytt koncept för framställning av eteriska oljor och dofter med en mobil destilleringsprocess. Framställningen sker i nära anslutning till lokala odlingar och med kontroll på både kvalitet, miljöpåverkan och arbetsförhållanden.

La10cy

Typ av bolag: Onlinekommunikation
Inkubator: Movexum

La10cy utvecklar och förändrar i grunden synen på digitala lösningar för interaktiv onlinekommunikation. La10cy's produkter värnar integritet och kvalitet genom ultralåg latens, högkvalitativa video- och ljudlösningar samt kryptering och starkt förbättras kontroll över sin egen användardata. På så vis skapar La10cy en helt ny dimension av simultan onlinekommunikation.

BlåGrön Odling

Typ av bolag: Livsmedelsproduktion
Inkubator: BizMaker

BlåGrön Odling utvecklar ett klimatsmart cirkulärt och slutet odlingssystem som bygger på hydroponi. Sättet att odla skapar möjlighet att i matbutiker, restauranger och andra offentliga miljöer producera egna grödor. Odla mat på ett klimatsmart sätt är en trend som växer och deras första modulsystem finns redan installerad och används i en matbutik i Sundsvall.

Treddy

Typ av bolag: E-handel
Inkubator: Movexum

Treddy utvecklar en enkel och säker betalnings- och fraktlösning för begagnatmarknaden. Tjänsten är ett handelsverktyg för att göra trygga och enkla begagnat-affärer när varor ska skickas och kan användas oavsett vilken marknadsplats varan annonseras på.

Develog

Typ av bolag: Bygg
Inkubator: BizMaker

Develog utvecklar en patentsökt innovation för byggsektorns tak- och vägg-produktion som medför väsentliga tids-, kostnads- och miljöbesparingar. Develog ersätter ett byggmoment som traditionellt görs med hjälp av lösvirke och gör en modul av den.

Tini

Typ av bolag: Mode
Inkubator: Movexum

Skräddarsytt mode för en hållbar stil. Tini skapar en ny nisch i modevärlden med en designad kollektion som skräddarsys och anpassas efter kundens behov hos lokala skrädderier. Fokuset ligger på hållbarhet hela vägen. Från material, till produktion – och hela livet ut.

CRDBAG

Typ av bolag: Media
Inkubator: BizMaker

Bolaget utvecklar smarta förvaringssystem som gör det enkelt att förbereda och strukturera film- och kamerautrustningen både ute på uppdrag, hemma och på kontoret. Bolaget har fångat ett stort intresse bland många filmare och fotografer i världen med produkten CRDPOUCH.