Startups som fått investeringar

Nedan finns de startups som fått investeringar i Dalarna, Gävleborg och Västernorrland.

BlåGrön Odling

Typ av bolag: Livsmedelsproduktion
Inkubator: BizMaker

BlåGrön Odling utvecklar ett klimatsmart cirkulärt och slutet odlingssystem som bygger på hydroponi. Sättet att odla skapar möjlighet att i matbutiker, restauranger och andra offentliga miljöer producera egna grödor. Odla mat på ett klimatsmart sätt är en trend som växer och deras första modulsystem finns redan installerad och används i en matbutik i Sundsvall.

Treddy

Typ av bolag: E-handel
Inkubator: Movexum

Treddy utvecklar en enkel och säker betalnings- och fraktlösning för begagnatmarknaden. Tjänsten är ett handelsverktyg för att göra trygga och enkla begagnat-affärer när varor ska skickas och kan användas oavsett vilken marknadsplats varan annonseras på.

Develog

Typ av bolag: Bygg
Inkubator: BizMaker

Develog utvecklar en patentsökt innovation för byggsektorns tak- och vägg-produktion som medför väsentliga tids-, kostnads- och miljöbesparingar. Develog ersätter ett byggmoment som traditionellt görs med hjälp av lösvirke och gör en modul av den.

Tini

Typ av bolag: Mode
Inkubator: Movexum

Skräddarsytt mode för en hållbar stil. Tini skapar en ny nisch i modevärlden med en designad kollektion som skräddarsys och anpassas efter kundens behov hos lokala skrädderier. Fokuset ligger på hållbarhet hela vägen. Från material, till produktion – och hela livet ut.

CRDBAG

Typ av bolag: Media
Inkubator: BizMaker

Bolaget utvecklar smarta förvaringssystem som gör det enkelt att förbereda och strukturera film- och kamerautrustningen både ute på uppdrag, hemma och på kontoret. Bolaget har fångat ett stort intresse bland många filmare och fotografer i världen med produkten CRDPOUCH.