Kontakta oss

Är du en startup som söker investerare? Kontakta den person nedan som verkar i den region du befinner dig i direkt. Vill du investera i startups? Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan så hör vi av oss.  

Gävleborg

Angelica Adamski, Movexum jobbar med Tregion Startup Invest
Angelica Adamski

Movexum, Gävleborg
angelica.adamski@movexum.se
+46 (0)70-575 71 60

Angelica Adamski har över 25 års erfarenhet från den finansiella sektorn inom bank och verkstadsbolag, med huvudinriktning kapitalanskaffning. Har genom åren startat ett 20-tal bolag med finansiell inriktning. Hon har jobbat globalt under många år med M&A, projektfinansiering, kapitalanskaffning, exportfinansiering, leasingverksamhet med mera. Angelica är en internationell nätverkare med mycket goda kontakter inom finanssektorn.

Albin Söderström
Albin Söderström
Movexum, Gävleborg

albin.soderstrom@movexum.se
+46 (0)73-956 84 93

Med erfarenheter från marknad och sälj i kombination med ett stort intresse för investeringar har Albin utvecklat ett extra öga för innovativa bolag i tidigt skede. Han har studerat företagsekonomi i både Jönköping och USA i en internationell miljö där han korsat vägar med entreprenörer från olika bakgrunder och kulturer.

Västernorrland

Erica Markusson, BizMaker jobbar med Tregion Startup Invest
Erica Markusson

BizMaker, Västernorrland
erica.markusson@bizmaker.se
+46 (0)70-375 03 19

Erica Markusson, affärsjurist med specialisering mot internationell beskattning, kapitalfrågor och processföring. Sedan 2016 affärsrådgivare inom finansiering på BizMaker med ansvar för bolagsportföljens värdeutveckling. Stor erfarenhet av styrelsearbete och projektledning genom ideella uppdrag. Erica är en nätverksbyggare och genomförare med talang att hantera byråkrati och myndighetsrelationer. 

Dalarna

Thomas Eriksson, Dalarna Science Park jobbar med Tregion Startup Invest
Thomas Eriksson

Dalarna Science Park, Dalarna
thomas.eriksson@dalarnasciencepark.se
+46 (0)73-025 28 07

Tomas Eriksson är affärsrådgivare inom främst ekonomi- och kapitalfrågor. Fd bankchef med 16 års erfarenhet kring företagsfinansiering och bankledning. Thomas har varit projektledare för starten av DalaCapital och sitter bland annat i styrelsen för Dalecarlia Growth Investerarnätverk.

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Denna webbplats använder cookies