Kontakta oss

Är du en startup som söker investerare? Kontakta den person nedan som verkar i den region du befinner dig i direkt. Vill du investera i startups? Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan så hör vi av oss.  

Gävleborg

Albin Söderström
Albin Söderström
Movexum, Gävleborg

albin.soderstrom@movexum.se
+46 (0)73-956 84 93

Med erfarenheter från marknad och sälj i kombination med ett stort intresse för investeringar har Albin utvecklat ett extra öga för innovativa bolag i tidigt skede. Han har studerat företagsekonomi i både Jönköping och USA i en internationell miljö där han korsat vägar med entreprenörer från olika bakgrunder och kulturer.

Västernorrland

Erica Markusson, BizMaker jobbar med Tregion Startup Invest
Erica Markusson

BizMaker, Västernorrland
erica.markusson@bizmaker.se
+46 (0)70-375 03 19

Erica Markusson, affärsjurist med specialisering mot internationell beskattning, kapitalfrågor och processföring. Sedan 2016 affärsrådgivare inom finansiering på BizMaker med ansvar för bolagsportföljens värdeutveckling. Stor erfarenhet av styrelsearbete och projektledning genom ideella uppdrag. Erica är en nätverksbyggare och genomförare med talang att hantera byråkrati och myndighetsrelationer. 

Dalarna

Johan Sellner

Dalarna Science Park, Dalarna
johan.sellner@dalarnasciencepark.se
+46 (0)73-026 96 07

Johan Sellner har en gedigen erfarenhet från finansbranschen där han varit verksam i 13 år, främst inom finansieringsfrågor.
Genom årens lopp har han arbetet med tusentals företag, vilket har resulterat i en stor kunskap om företagande, affärsekonomi och affärsplanering.
Förutom Johans stora intresse för att få andras företag att växa och bli framgångsrika är han även företagare själv.

Fyll i formuläret så hör vi av oss!