Integritetspolicy

Nedan hittar du information om vår integritetspolicy, hantering av personuppgifter och cookies. Vid frågor kontakta oss.

Vår webbplatsadress är: https://www.tregionstartupinvest.se

Tregion Startup Invest AB är ett investeringsbolag för affärsänglar som initierats och förvaltas av inkubatorerna BizMaker, Movexum och Dalarna Science Park.

Tregion Startup Invest AB följer EU:s dataskyddsförordning GDPR, General Data Protection Regulation. Tregion Startup Invest AB 559321-7200 är personuppgiftsansvarig när vi hanterar personuppgifter.

Tregion Startup Invest utgår alltid från rättsliga grunder när vi samlar in och behandlar personuppgifter. Vanligaste anledningarna till att vi har information om dig som vi direkt från dig. Exempelvis genom att du tar kontakt med oss. Vi värnar om din personliga integritet och säljer aldrig vidare dina uppgifter. Endast våra personuppgiftsbiträden, som tillhandahåller våra informationssystem, har tillgång till dina uppgifter.

Vi använder oss av cookies vid besök på vår webbplats. Cookies används som ett hjälpmedel för dig så att du enkelt kan hitta rätt information och anpassa ditt besök efter individuella önskemål. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress, cookies och unika identifierare. Du kan avvisa cookies i din webbläsare.

Du kan när som helst kontakta oss via kontaktformuläret för att begära rättelse, radering eller begränsning av dina personuppgifter eller om du vill begära utdrag av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt. Där kan du även läsa mer om dina rättigheter.

Denna webbplats använder cookies